Evde Bitcoin Madenciliği Yapılabilinir Mi?

Evde Bitcoin Kazanabilir miyim?

Bitcoin son günlerde oldukça artmakta ve bu yazıyı yazdığımız sıralar da bile artışını devam ettirmektedir. Sizlerden sıkça gelen soru olan “ evde bitcoin madenciliği “ , “ evde bitcoin madenciliği yapabilir miyim? “ , “evde bitcoin mining “, “ cihaz almadan bitcoin mining “ gibi sorulara yanıtlar vereceğiz.

Öncelikle Bitcoin son günlerin en popüler konusu ve yatırım aracı haline geldi.

Cihaz almadan evde bitcoin madenciliği yapabilir miyim ?

Cevabımız evet. Yani dilerseniz sizde kendi evinizde ki bilgisayarı kullanarak herhangi ek bir cihaz almadan evde bitcoin madenciliği (bitcoin mining) yapabilirsiniz. Fakat bunun için önce bilmeniz gereken bazı detaylar var. Onlara bir göz atalım…
Bunun için Minergate sitesine üye olmanız gerekiyor. Minergate sitesi size evinizde ki ya da iş yerinizde ki bilgisayarı kullanarak mining yapmanıza olanak sağlıyor. Öncelikle Minergate sitesine üye oldukdn sonra, sitenin en üstünde bulunan Downloads bölümünden kullandığınız işletim sistemine uygun programı indirmeniz ve programı indirdikten sonra, programa siteye üye olduğunuz mail adresinizi yazmanız gerekmektedir. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra artık sizde bitcoin mining işlemi yapabilir duruma gelmiş oluyorsunuz.
Minergate ile bitcoin mining yapmak için programın üst bölümünde yer alan elektrik simgesine tıklayarak smart mining işlemi başlatabilirsiniz. Smart mining; bilgisayarınızın özelliklerine göre size en verimli mining yapabileceğiniz para birimini gösterir ve aktif olarak mining işlemini başlatır.
Minergate programı ile, dilerseniz CPU mining, dilerseniz de GPU mining yapabilirsiniz. Hatta bilgisayarınızın özellikleri üst seviye ise, aynı anda hem CPU mining hemde GPU mining yapmanıza olanak sağlamaktadır. Programda mining işlemini başlattıktan sonra simge durumuna aldığınız da program arka planla bitcoin mining işlemine devam etmektedir. Siz dilerseniz bilgisayarınızı bu esnada kullanabilir, dilerseniz de mining işlemi için açık bırakabilirsiniz.
Fakat şunu belirtmekte fayda var. Minergate programı ile bitcoin kazmak çokta yararlı olmayacaktır. Çünkü bir kripto para ilk çıktığı anda kazım hızı hızlıdır. Fakat giderek zorlaşan bir algoritması olduğundan dolayı zorlaşır. Yani Minergate programı ile siz bitcoin yerine diğer alt coinleri tercih etmelisiniz.
Ayrıca dilerseniz Minergate sitesinin sekmelerinde bulunan Web Mining işlemini de yapabilirsiniz. Fakat eğer imkanınız var ise Minergate programını bilgisayarınıza indirip kurmanız sizin için daha yararlı olacaktır.
Kişisel bilgisayarınız oyun vb. ihtiyaçlarınızı karşılamak için üretildiğinden, mining işleminde size çok fazla gelir sağlamyacaktır. Bu nedenle Minergate programını kripto para birimlerini öğrenmek ve mining mantığını kavramak için kullanabilirsiniz. Çünkü Minergate programı bilgisayarınızı aşırı derece de zorlayacak ve aşırı ısınmasına neden olacaktır.

Kategori:



Yorum Gönder:

Reklam Müzikleri | Reklam | Müzik | Jingle | Reklam Müziği | Reklam Jingle | Reklam Jingle | Cıngıl | Reklamlar | Tv müzik | Fon müzikleri | Tanıtım

Copyright © REKLAM MÜZİKLERİ.